Vreti o Asigurare Obligatorie pentru Masina la Super Pret. Mare Atentie!

Cauti o asigurare RCA Ieftina cu pana la 50% ? La noi asigurarea auto RCA este cea mai Ieftina si mai sigura de pe piata!

Acesta este doar una dintre promotiile pe care le intalnim la cei care incearca sa isi atraga clientela insa de multe ori ieftinul nu ne apara la necaz.Preturile asigurarilor au explodat in ultimii ani iar unii au gasit posibilitatea de a castiga foarte multi bani chiar prin a vinde pe banda rulanta asigurari false.

Asigurarea dupa cum bine stim  o forma de protectie bazata pe un contract, prin care o persoana fizica sau juridica care se va numi asigurat, cedeaza anumite riscuri unei persoane juridice -asigurator, platind asiguratorului o suma de bani numita prima de asigurare.

Asiguratorul se obliga prin acesta contract sa plateasca asiguratului despagubiri in cazul in care evenimentele prevazute in contract au loc.

Nu mereu este vina clienţilor. E clar că produsele şi serviciile nu sunt egale. Dar este, pe undeva, şi vina asiguratorilor, care nu ştiu întotdeauna să îşi diferen­ţieze mesajul publicitar.

Dacă toţi asiguratorii fac exact acelaşi tip de reclamă – fără nimic specific, fără a înţelege ce vrea şi are nevoie clientul de fapt, cum să faci alegerea? Cum să nu rămâi cu impresia că “toţi sunt la fel”?

Cum să îţi dai seama cine îţi va rezolva problema şi cine nu?Cum să nu alegi până la urmă dupa preţ, să vezi cine dă mai ieftin?

Desigur, nu trebuie înţeles nici pe dos. Că acum ar trebui să cumpărăm totul scump. Nici preţul mare nu este garanţia valorii. Dar reflexul pe care trebuie să îl dezvoltaţi în orice tranzacţie ar fi să gândiţi “valoare”, şi nu “preţ”.

Ce obţineţi în urma tranzacţiei, şi nu câţi bani scoateţi din buzunar acum.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Lasă un răspuns

Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate! *