Top 8 societati de asigurare

Allianz-Tiriac Asigurari – compania numarul 1 pe piaţa asigurarilor, protectie financiara prin asigurari, gestiunea daunelor, administrarea pensiei private.
Societate cu capital mixt ce practică asigurări generale.

Euroins Insurance Group (EIG), din care face parte integranta Euroins Romania, pe langa Euroins Bulgaria, Euroins Macedonia si Euroins Health, este in momentul de fata, principalul motor de extindere a grupului, pe partea de asigurari din Europa.

Unul dintre cele mai mari si independente grupuri din regiune, EIG isi propune pe piata de asigurari din Romania, prin Euroins Romania, sa se pozitioneze in top 5 cei mai buni asiguratori si sa devina unul dintre cele mai respectate brand-uri.

Groupama Asigurari este parte a unui grup international de asigurari si servicii financiare din Europa, o companie fondata din mutualism si cladita pe conceptul de parteneriat.

Asirom de peste 25 de ani, suntem compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-va siguranta, confortul si protectia de care aveti nevoie, prin produse si servicii de calitate, si consultanta pentru o viata linistita.

Carpatica companie cu capital românesc privat, cu sediul central în Sibiu, care practică asigurări generale şi asigurări de viaţă.

Generali este prezenta in toate orasele importante ale tarii, cu peste 88 de agentii si puncte de lucru, reusind in fiecare zi sa protejeze in mod activ si sa imbunatateasca calitatea vietii oamenilor.
City insurance societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance S.A. este o companie de asigurări generale, 100% românească.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Lasă un răspuns

Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate! *