Asigurari RCA

AICI poti sa platesti  RCA-ul tau in 4 RATE fara DOBANDA!

Ai nevoie de un card de credit de la BCR, BT, Alpha Bank, Garanti sau Credit Europe Bank.
Daca nu ai card de credit poti alege sa platesti integral (este permis orice card), iar asigurarea ta va ajunge la tine acasa sau la birou. Tu decizi si scapi de griji.

RCA-ul sau Răspunderea Civilă Auto este asigurarea prin care cei prejudiciați primesc despăgubiri pentru daunele suferite, fie ele de natură materială sau fizică, în urma unui accident auto care a fost produs de un alt conducător.Cu alte cuvinte, în cazul în care produci un accident, RCA-ul tău se va ocupa de achitarea daunelor, fără ca tu să fii nevoit să dai bani din buzunar. În plus, este ilegal să circuli fără asigurare RCA iar amenzile sunt cuprinse între 1000 și 2000 de lei. Ți se rețin și plăcuțele de înmatriculare și certificatul ceea ce ar fi o problemă destul de gravă pentru tine. Mai simplu este să eviți astfel de situații făcându-ți asigurari RCA la timp.

Cea mai simplă metodă este să vorbești cu un broker, care în funcție de mașina ta, să găsească cea mai bună ofertă de asigurare. Nu există un preț fix pentru RCA, de aceea broker-ul te ajută să găsești cel mai bun preț.

Pentru că, plătind în rate, bugetul tău nu va mai avea așa mult de suferit. Nu vei simți dintr-o dată investiția în RCA, ci în timp. În loc să cheltui mulți bani dintr-o dată, cheltuiești acea sumă treptat.RCA-ul este o asigurare obligatorie care te va scuti de bătăi de cap în cazul unui accident auto. Cu ajutorul acesteia, partea vătămată este despăgubită iar cheltuielile sunt acoperite.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre asigurari RCA, urmărește-ne și pe Facebook!

Urmează pașii de mai sus pentru a calcula asigurarea RCA pentru mașina ta sau contactează-ne pentru mai multe detalii la 0722broker.