7 MOTIVE SA CUMPARATI ASIGURARI DE LA NOI

1.Va punem la dispozitie centru de daune NON-STOP

Ai dreptul să alegi service-ul în care îţi repari maşina!
Service-ul nu îţi poate fi impus de compania de asigurări. Cel mult, ţi se poate recomanda unul. Dacă alegi să plăteşti singur reparaţia maşinii, poţi merge cu documentele ce fac dovada plăţii la asigurător pentru a-ţi recupera banii.

2.De la noi puteti cumpara in 4 RATE

Platesti simplu, rapid si in deplina siguranta:

Avem 2 parteneri de incredere care te ajuta sa platesti in deplina siguranta. MobilPay.ro si Euplatesc.ro sunt cei mai mari procesatori de plati din Romania si va ofera tranzactii securizate. Nu ai griji si nici batai de cap. Sistemul este deja folosit de milioane de comercianti.

 3.La orice polita facultativa va oferim garantia ca primiti banii inapoi daca nu sunteti multumiti

Va este teama ca nu veti  fii despagubiti ? Puteti fii linistit noi va dam banii inapoi pe intreaga polita

4.Oferim asigurari de calatorie gratis tuturor clientilor nostri

Neglijati asigurarea de clatorie sau vi se pare o investitie nefolositoare? Siguranta dumneavoastra conteaza pentru noi de aceea va oferim GRATIS asigurarea de calatorie in strainatate

5.Alerta de reinnoire pentru clientii nostrii

Uitati cand va expira asigurarea ? nu trebuie sa mai purtati o grija in plus noi ne ocupam sa va informam astfel incat dvs nu veti platii amenzi si nu veti uita cand va expira asigurarea.

6.Aveti parte de un consultant dedicat

V-ati saturat sa sunati la un birou si de fiecare data sa va raspunda alta persoana, iar dvs sa va spuneti din nou povestea? La noi nu trebuie sa faceti aceslu lucru pentru ca avem un consultant dedicat numai pentru dvs.

7.Asistenta rutiera NON-STOP in judetul Dambovita

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Lasă un răspuns

Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate! *