5 motive sa inchei asigurari

5 motive sa inchei asigurari

Cu ajutorul Pro Broker, poți să îți faci cele mai multe tipuri de asigurari de care ai nevoie pentru o viață liniștită.
Este singurul site din România care oferă RCA în rate, pentru ca tu să fii avantajat și să nu resimți brusc investiția. Oferim o gamă largă de asigurări, pe care le poți personaliza în funcție de nevoi:

1.RCA-ul tău se va ocupa de achitarea daunelor, fără ca tu să fii nevoit să dai bani din buzunar. În plus, este ilegal să circuli fără asigurare RCA iar amenzile sunt cuprinse între 1000 și 2000 de lei. Ți se rețin și plăcuțele de înmatriculare și certificatul ceea ce ar fi o problemă destul de gravă pentru tine. Mai simplu este să eviți astfel de situații făcându-ți asigurari RCA la timp.

2.Asigurarea locuintei:
Acoperă riscuri precum incendii, furt, explozii, spargeri de conducte, izbiri de autovehicule
Acoperă și pagube cauzate de natură: cutremure, avalanșe, alunecări de teren, greutatea zăpezii sau gheții și alte fenomene atmosferice
Asigură și bunurile aflate în locuință
Asigură inundațiile cauzate de spargerea unei conducte și răspunderea față de țerti

3.Asigurarea de viata :O asigurare de viata are multe funcții, dar scopul principal al acesteia este de a proteja financiar familia sau persoana asigurată.

4.Casco : Asigurarea CASCO este un tip de asigurare prin care posesorii de autovehicule pot fi despăgubiți pentru eventuale daune produse în urma unui eveniment asigurat.

5.CMR: In cazul asigurarii pentru marfa transportata, asiguratorul acorda despagubiri pentru avarierea si pierderea partiala sau totala a marfii transportate provocate din culpa asiguratului.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page

Lasă un răspuns

Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate! *